Joi 17 mai 2018 Parohia Balaceanca organizeaza un concert cultural-artistic cu ocazia Zilei Eroilor in memoria celor ce s-au jertfit pe campurile de lupta pentru tara si credinta noastra strabuna dar si pentru infaptuitorii Marii Uniri.

In deschidere vor canta elevii scolilor din Comuna Cernica si corul Parohiei Balaceanca. Cireașa de pe tort este cântecul folcloric de la sfârșitul spectacolului. Dna Felicia Oblesniuc din Bucovina și dna Rodica Cretu din Balaceanca ne vor încântă cu niște cântece folclorice memorabile și mult iubite de fiecare dintre noi.

Ajutați-ne sa popularizam acest eveniment dedicat eroilor tarii și faptuitorilor Marii Uniri. Se mai organizează evenimente frumoase și la țară, nu doar la oraș. Nu știu câți săteni vor veni, însă știu ca nepoții și fii lor vor fi încântați. Pregătim și cadouri pentru copiii implicați în program. 

Va așteptăm cu mic cu mare joi 17 mai la ora 18.00 la Sala de Sport a Scolii Balaceanca!

Dragi locuitori ai comunei Cernica, este păcat sa ratați acest eveniment, e păcat sa nu veniti sa vedeți cântând pe copiii și nepoții dumneavoastră! Veniti in memoria parintilor si a bunicilor dumneavoastra!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *