Intinde o mana de ajutor

În parohia noastră sunt multe familii nevoiașe. Dacă doriți sa faceți un bine unor familii cu copii, contactați-ne negreșit! Vom organiza o colectă. Avem unde depozita produsele pe care le veți aduce.

Dorim sa organizăm o bibliotecă pentru tinerii din sat. Ne puteți ajuta donând cărți sau mobilier pentru bibliotecă.

Pentru sala noastra de praznuire pe care o folosim si pentru activiati educative (meditatii si cursuri gratuite) avem nevoie de 50 de scaune pliabile. In acest sens, am cautat modele de calitate si un pret bun. In imaginea de mai jos se vad doua scaune a unui producator din Urechesti, judetul Bacau care ne-a facut o oferta foarte buna: 40 de lei scaunul (TVA inclus) x 40 de scaune = 1600 lei + 10 scaune din partea dumnealui. Va rugam sa ne sprijiniti in adunarea acestor banuti pentru a putea achizitiona pe baza de comanda aceste scaune mult utile noua. Banii ii puteti dona fie direct la Biserica Parohiei noastre fie in contul urmator de la BCR: RO48RNCB0069035240740001. Daca alegeti sa trimiteti banii in cont va rog sa faceti specificarea: pentru casa parohiala sau pentru scaune. 

Avem nevoie de un videoproiector pentru parohie. Ne puteti da cateva sfaturi privitoare la achizitionarea unui exemplar? Stiu ca sunt de mai multe calitati la diferite preturi. Dupa ce trebuie sa ne ghidam in achizitionarea unuia? Deasemenea, nu ne-am supara daca cineva ne-ar oferi unul gratis. Ne va fi de folos la orele de meditatii gratuite pentru elevi, pentru serate video, etc.

 

Va multumim din suflet in numele nostru si al copiilor care vor lucra de pe ele. Pr. Iordachescu Constantin

0771.660.499
[email protected]