Cine doreste, poate sa completeze formularul de redirectionare a 2% spre Parohia noastra.

 

Acest formular il puteti descarca dand clic AICI: formular nou 230 completat.

  • Formularul completat se poate depune direct la registratura organului fiscal, prin poștă, prin scrisoare recomandata, cu confirmare de primire, sau prin mijloace electronice de transmitere la distanta, potrivit legii. Formularele se pot depune online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://www.anaf.ro/InregPersFizicePublic/
  • Mai multe detalii privind Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) de care apartii cu domiciliul gasesti aici: https://goo.gl/XFb2QQ
  • Deoarece stim cat de pretios este timpul tau si ce inseamna un drum pana la ANAF, daca strangeti mai multe formulare de la rude, prieteni si colegi, sunati-ne la 0771660499.

În parohia noastră dorim sa organizam mai multe lucruri frumoase, insa orice lucru bun nu se face fara bani! Dorim sa organizam o biblioteca frumoasa, avem un cor de copiii simpatici care si ei trebuiesc sprijiniti, organizam ateliere de creatie pentru cei mici, avem in parohie si familii nevoiase care trebuiesc ajutate.

Dorim sa organizăm o bibliotecă pentru tinerii din sat. Ne puteți ajuta donând cărți sau mobilier pentru bibliotecă.

Ne puteti sprijini si in cele doua proiecte culturale pe care le vom organiza anul acesta precum si in altele ce vom urma ulterior:

1.Proiectul Cultural-Educațional ,,Suflet de român” 13-17 mai 2018

2. Proiectul Scoala de vara „Unitatea de Neam și Credință” iulie 2018

 

 

Va multumim din suflet! Numai impreuna vom reusi sa demaram proiecte frumoase si sa ajutam semenii nostri!

Pr. Iordachescu Constantin

0771660499
padreconstantin@yahoo.com

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *